Nieuw in 2023

In 2022 zijn wij begonnen met een uitbreiding van onze camping.

Voor het zomerseizoen is er o.a. een nieuw terras, jeu des boules baan en een prachtige speeltuin gebouwd. In september heeft onze camping een derde ster gekregen. Het jaar 2022 is afgesloten met het plaatsen van een overkapping over ons zwembad. Hierdoor kunnen onze gasten ook bij minder mooi weer, optimaal van ons zwembad profiteren.

Verder zijn er 3 bijzondere accommodaties bijgebouwd. Naast de 8 lodge tenten, verhuren we vanaf 2023, 3 luxe ingerichte domes. Een verblijf in een dome is een speciale ervaring, mede door het uitzicht op de natuur door het enorme panorama raam. De dome (50m2) is van alle gemakken voorzien.

  • Badkamer met douchecabine, apart toilet.
  • keuken met o.a. 4 gaspitten, oven, koel/vries combinatie.
  • Ruime eettafel en een 3 persoons zitbank met tv
  • Twee persoons bed (200x160) en 3 één persoons bedden (200x80) op een vide
  • Buiten een BBQ, een eettafel en een loungeset

Op dit moment zijn we bezig om de domes verhuur klaar te maken. Verdere info volgt zo snel mogelijk.

 

 

Lumière sur le Bourbonnais

Zaterdag 12 Juni was de opening van "Lumière sur le Bourbonnais" voor  Châtel-Montagne.  Ons dorp is 1 van de 8 plaatsen in de Allier, waar deze zomer elke avond een spectaculaire lichtshow gegeven wordt. Als achtergrond van deze projectie wordt de Romaanse kerk van Châtel-Montagne gebruikt. Hieronder een korte impressie van de opening. Voor meer informatie https://www.lumieres-bourbonnais.com/1086-chatel-montagne.htm