Adres en route

Adresse et Route

 

Er zijn meerdere manieren om naar Domaine la Chabanne te rijden. De meeste mensen nemen of een route via Parijs of via Luxemburg. Beide routes zijn op de kaartjes van Google Maps hieronder aangegeven. Voor de laatste kilometers raden wij u aan om onderstaande routebeschrijving uit te printen die wij zelf hebben gemaakt.

Domaine la Chabanne heeft geen straatnaam. Het ligt aan de weg D420. Het adres staat geregistreerd als naam van het huis: “la Chabanne” in Châtel-Montagne. Verwar dit niet met de plaatsnaam la Chabanne, want dat ligt 20 km ten zuiden van ons. Route laatste 25 km:

  • Vanuit Lapalisse rijdt u naar het zuiden via de D7.
  • Na 13 km slaat u links af bij La Croix Rouge en neem de D25 richting Châtel-Montagne.
  • Als u in Chatel Montagne bent aan gekomen, vervolgt u de weg (D25) richting Chargueraud (een klein gehucht) en Roanne.
  • Als u door Chargueraud gereden bent, slaat u na ongeveer 1,5 kilometer rechtsaf de D420 op richting Saint-Nicolas-des-biefs.
  • Rijdt nu ongeveer 1,5 kilometer door en in een bocht naar links rijdt u rechts een zandpad op. Bij het zandpad staat het bord van “Camping La CHABANNE”. Rijdt naar beneden en u bent aangekomen.

Nikè en Geert-Jan Hermsen

Domaine La Chabanne
03250 Châtel-Montagne France
Tel: 0033-(0)470593675
info@lachabanne.nl
Tom Tom coordinaten: N 46.0837 E 3.742

Er zijn 2 manieren om vanuit Nederland hier te komen, via Parijs of via Luxemburg. Hieronder vind u beide routebeschrijvingen. U kunt deze routes bekijken door onder de kaart op View larger map te klikken. U wordt rechtstreeks doorverwezen naar Google Maps en hier kunt u de betreffende route aanpassen en ook afdrukken.

 

Via Luxemburg:

Via Parijs:

Reacties zijn gesloten.