Camping la Chabanne

Camping la Chabanne

De Camping

Onze camping, ligt midden in de bossen van de Montagne Bourbonnaise, en kan het best omschreven worden als een natuurcamping. De ruim opgezette plekken (200-400 m2) zijn hoofdzakelijk geschikt voor kampeerders met tent of vouwwagen. Er zijn enkele plekken voor caravan of camper beschikbaar. Er zijn diverse waterpunten op het terrein en electriciteit is op de plaats aanwezig.

Huisdieren worden toegelaten mits aangelijnd op het terrein!!

Het terrein is terrasvormig en de plekken worden van elkaar gescheiden door een natuurlijke begroeing. De kampeerplaats is met auto/motor bereikbaar. Om een veilige speelplek voor kinderen te bieden en het natuurlijke karakter van de omgeving te behouden, stellen we het op prijs als u zoveel mogelijk gebruik maakt van de nabij gelegen parkeerplaats. Domaine la chabanne is een kleinschalige familiecamping, voor mensen die op zoek zijn naar ruimte, natuur, outdoor activiteiten en niet naar massatoerisme en animatieteams. De rust en ruimte handhaven wij ook op onze camping. Wij verzorgen daarom geen uitgebreid animatieprogramma. In de nabije omgeving worden voldoende activiteiten aangeboden, zoals pony rijden, geocachen, moutainbiken en kanoën.

Sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen bestaan uit: drie ruime douches en en een aparte baby ruimte met badje en aankleed kussen. Drie afgesloten ruimtes met wastafel, drie toiletten en een urinoir. Drie afwasbakken , een wasbak voor de handwas en een wasmachine.
Verder zijn er nog vier safarilodge tenten met privé sanitair naast de tent, bestaande uit toilet, douche, wastafel en afwasbak.

Faciliteiten

Onze campinggasten kunnen vrij gebruik maken van ons zwembad. Er zijn pingpongtafels en een jeux de boules baan. Voor de kinderen is er een speeltuin en het omringende bos om zich fijn in uit te leven.

In onze gerenoveerde schuur is de receptie en de “minder mooi weer ruimte”. Hier kunt u spelletjes doen of een boek lezen. Op het overdekte terras kunt u ook terecht voor een drankje of een ijsje. Onze keuken is iedere avond vanaf 18h geopend. We bieden een kleine kaart met o.a. diverse verse pizza's, maaltijdsalades, quiches, steak frites en kindermenu. Verder organiseren we barbecue avonden en/of ham aan het spit.

Iedere ochtend wordt door Geert-Jan vers brood gebakken. U heeft de keuze uit meergranen brood, stokbrood, croissants en pain au chocolat.

Bij de receptie kunt u uw koelelementen afleveren.

Open vuur op het kampeerterrein is verboden. Op uw plek mag U barbecuen op gas, elektriciteit en onder bepaalde voorwaarden op houtskool.

Voor prijzen kunt u terecht op onze tarieven pagina. Neemt u gerust contact met ons op voor vragen of meer informatie.

0033 470 593675

info@lachabanne.com

De camping biedt faciliteiten voor gehandicapten, maar u zult misschien wat hulp nodig hebben. Er zijn minimaal 2 plekken toegankelijk voor rolstoelgebruikers (grasvelden).

Reacties zijn gesloten.