Reserveringsvoorwaarden

1. RESERVERING

Reserveren is mogelijk middels een email of telefoon. Wij zorgen er dan voor dat de reservering zo snel mogelijk in orde wordt gemaakt. Een optie, wordt niet gezien als een reservering.

2. BETALINGEN

Na ontvangst van de reserveringsbevestiging, dient 25% van de totale huursom binnen 5 werkdagen te worden voldaan. De betaling van het resterende bedrag, dient 6 weken voor de datum van aankomst, bij ons binnen te zijn. Bij reservering binnen 6 weken, dient het totaal verschuldigde bedrag, gelijktijdig met de reservering te worden overgemaakt. Bij overschrijding van de betalingstermijnen, behouden wij ons het recht voor, administratiekosten in rekening te brengen c.q. de reservering te annuleren.

3. PRIJZEN

De vermelde prijzen voor een bepaald jaar zullen, behoudens eventuele drukfouten, niet voorziene BTW-toeslagen, heffingen en overheidstoeslagen en werkelijk evidente vergissingen, ongewijzigd blijven gedurende dat betreffende jaar.

4. WIJZIGINGEN IN REEDS BEVESTIGDE RESERVERINGEN

Op wijzigingen, die een gedeeltelijke annulering inhouden (bijv. verkorting van de gereserveerde periode), zijn voor dat gedeelte de annuleringvoorwaarden van toepassing.

5. AANKOMST EN VERTREK

Iedere gast dient zich bij aankomst eerst te melden bij de receptie.

De kampeerplaats kan vanaf 15.00 uur worden betrokken en dient bij vertrek voor 12.00 uur te worden ontruimd en schoon te worden achtergelaten.

6. ANNULEREN

A. Binnen 7 dagen na datum van de reserveringsbevestiging, kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, behoudens de reserveringen die binnen 6 weken voor aankomst gemaakt zijn.

B. Bij annulering tussen 7 dagen na datum van de reserveringsbevestiging en 6 weken voor aankomst, wordt 50% van de totale huursom in rekening gebracht.

C. Bij annulering tussen 6 weken voor aankomst en 1 week voor aankomst, wordt 90% van de totale huursom in rekening gebracht.

D. Bij annulering tussen 1 week voor aankomst en de dag van aankomst zelf, wordt de volledige huursom in rekening gebracht.

E. Bij vroeger vertrek of bij latere aankomst dan gereserveerd, vindt geen restitutie van gedane betalingen plaats.

F. U dient schriftelijk te annuleren.

pdf
Download
Reserveringsvoorwaarden

Reacties zijn gesloten.